86 — Het ‘Ien, de podcast’ Jaaroverzicht 2022

wwv9le0w

De vervuilende APN Asfaltfabriek, de woningbouw rondom het Goffertstadion, het tienjarig jubileum van burgemeester Bruls en natuurlijk de gemeenteraadsverkiezingen. Het zijn maar een paar van de onderwerpen die aan bod komen in het Ien, de podcast Jaaroverzicht.

In de laatste aflevering van het jaar blikt Raymond Janssen terug op de gesprekken die hij in 2022 voerde in de podcast. Je hoort delen van het het gesprek met Linda van Aken van de Vincentiusvereniging en van dat met Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC. Uiteraard komen de ook enkele gesprekken met co-host Rob Jaspers voorbij.

Gemeenteraadsverkiezingen

De gemeenteraadsverkiezingen van maart van dit jaar krijgen veel aandacht. De dag na de verkiezingen bespraken Jaspers en Janssen de kersverse uitslag en blikten toen vooruit op de formatie. Ook de eerste verrichtingen van de nieuwe raad en college passeren nog één keer de revue. Het thema armoede komt ook geregeld voorbij in het jaaroverzicht. Bij zowel raad als college staat die thema hoog op de agenda. Dat geldt ook voor de problemen rondom de vervuilende asfaltfabriek APN.

Luister ook

Minister en wethouder samen aan het werk voor betaalbare duurzaamheid

De Donjon: de toren die er niet mocht komen

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door donaties van luisteraars. Wil jij vriend van de show worden, surf dan naar iendepodcast.nl/petjeaf.

Sponsoring of adverteren is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar adverteren@iendepodcast.nl en we nemen contact met je op.

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de wekelijkse mail van Ien, de podcast via iendepodcast.nl/mailing.

foto: David van Haren

29-12-2022