131 — Inclusiebeleid Nijmegen: een kritische blik en toekomstperspectief

wwv9le0w

NIJMEGEN – Er gaat veel goed, maar het kan echt nog wel beter in het inclusiebeleid van Nijmegen. Dat zegt Benedicte Mbala-Nguyen in aflevering 131 van Ien, de podcast. "Voor iedereen is inclusie anders", aldus Mbala-Nguyen.

Belang van echt luisteren in participatie

Mbala-Nguyen is betrokken bij Kleurrijk Samenleven Nijmegen, een onafhankelijke adviescommissie voor de Nijmeegse politiek. Participatie is een belangrijk aandachtspunt voor Mbala-Nguyen en haar commissie. "We willen dat er écht naar iedereen wordt geluisterd", zegt ze. "Alleen het voornemen is niet genoeg,"

Platform Stop Racisme: optimisme en vooruitgang

Mbala-Nguyen is in Nijmegen ook betrokken bij het Platform Stop Racisme. "We merken dat onze inzet steeds beter begint te helpen". zegt de optimistische Nijmeegse. "Je bereikt steeds meer mensen, of ze het nu willen zien of niet."

Tien Jaar stadsbrug De Oversteek

In de rubriek Terugbladeren gaat het over stadsbrug De Oversteek die dit jaar tien jaar geleden we geopend.

foto: David van Haren

Wil jij onze podcast blijven steunen?

Word dan een "Vriend van de Show!" 🎙️ Als vriend draag je bij aan de groei en kwaliteit van onze content. Jouw steun motiveert ons om door te gaan en nieuwe afleveringen te blijven produceren.

👉 ⁠Klik hier!⁠

Elke bijdrage is waardevol en wordt zeer gewaardeerd. Laten we onze podcastgemeenschap laten groeien en inspirerende gesprekken voortzetten. Dank je wel voor je steun! 🙌

16-11-2023