37 — Jaaroverzicht Ien, de podcast 2021

wwv9le0w

Vervuilde lucht in Nijmegen, Afghaanse vluchtelingen in Heumensoord, strooi- en maaibeleid, kopen is wonen. Het zijn maar een paar van de onderwerpen die in 2021 op de politieke agenda van de Gemeente Nijmegen stonden.

In dit jaaroverzicht blikken we terug naar deze en andere onderwerpen uit de gemeenteraad van Nijmegen. Maar bovenal was 2021 ook het jaar waarin de Nijmeegse politiek zich warmliep voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Het jaar van nieuw gekozen lijsttrekkers, van kieslijsten en lijstduwers, het jaar van het schrijven van verkiezingsprogramma’s.

In deze aflevering van Ien, de podcast komen de opmerkelijkste momenten van dit jaar nog één keer voorbij.

==

fotografie: David van Haren

==

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door door donaties van luisteraars. Wil jij vriend van de show worden, surf dan naar iendepodcast.nl/petjeaf. Sponsoring of adverteren is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar adverteren@iendepodcast.nl en we nemen contact met je op.

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de Ien, de podcast nieuwsbrief. Onder elke vijftiende inschrijver verloten we – in samenwerking met de webshop ilovenijmegen een origineel Nijmegen t-shirt. Surf naar iendepodcast.nl/nieuwsbrief om je in te schijven.

30-12-2021