59 — SPECIAL — Bijpraten met Ad Lansink (CDA)

wwv9le0w

In de derde special van Ien, de podcast praat Raymond Janssen met Ad Lansink, oud-raadslid in Nijmegen en oud Twee Kamerlid voor het CDA. Met hem praat Janssen over zijn roerige tijd in Nijmegen, met onder meer de Piersonrellen.

Ook Lansinks opvattingen over duurzaamheid en zijn befaamde Ladder van Lansink kwamen ter sprake, evenals een anekdote over de naamgever van deze podcast, oud-burgemeester van Nijmegen Ien Dales.

Dit gesprek is het derde in een exclusieve reeks lange gesprekken met politici met een band met Nijmegen. In special 1 was oud-wethouder in Nijmegen en nu burgemeester van Breda Paul Depla te gast. Landelijk partijvoorzitter van de PvdA Esther-Mirjam Sent was te gast in aflevering 2.

Verder luisteren:

Ook Nijmegen heeft behoefte aan nieuwe bestuurscultuur

Wilco van Schaik (NEC): “Nieuwe coalitie zal stadionplannen niet tegenhouden”

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door door donaties van luisteraars. Wil jij vriend van de show worden, surf dan naar iendepodcast.nl/petjeaf. Sponsoring of adverteren is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar adverteren@iendepodcast.nl en we nemen contact met je op.

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de Ien, de podcast nieuwsbrief. Onder elke vijftiende inschrijver verloten we – in samenwerking met de webshop ilovenijmegen een origineel Nijmegen t-shirt. Surf naar iendepodcast.nl/nieuwsbrief om je in te schijven.

foto: David van Haren

17-05-2022