50 — SPECIAL — Bijpraten met Esther-Mirjam Sent

wwv9le0w

In de tweede special van Ien, de podcast praat Raymond Janssen met Esther-Mirjam Sent, landelijk partijvoorzitter van de PvdA. Met haar praat Janssen over haar tijd als Eerste Kamerlid, over de cultuur binnen haar partij, over de uitdagingen waar zij voor staat en over de emancipatie van de vrouw in Nederland.

Dit gesprek is het tweede van een exclusieve reeks lange gesprekken met politici met een band met Nijmegen. Je kunt die gesprekken beluisteren voor slechts zes euro per maand. Elke maand verschijnt – naast de wekelijkse podcasts – minstens één zo’n lang gesprek met een politicus die iets met Nijmegen te maken heeft.

Dit gesprek helemaal luisteren? Ga naar iendepodcast.nl/petjeaf en kies daar voor ‘grote vrIENd van de show’.

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door door donaties van luisteraars. Wil jij vriend van de show worden, surf dan naar iendepodcast.nl/petjeaf. Sponsoring of adverteren is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar adverteren@iendepodcast.nl en we nemen contact met je op.

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de Ien, de podcast nieuwsbrief. Onder elke vijftiende inschrijver verloten we – in samenwerking met de webshop ilovenijmegen een origineel Nijmegen t-shirt. Surf naar iendepodcast.nl/nieuwsbrief om je in te schijven.

foto: David van Haren

23-03-2022