38 — SPECIAL — Bijpraten met Paul Depla

wwv9le0w

In deze eerste special van Ien, de podcast praat Raymond Janssen met oud-wethouder in Nijmegen, nu burgemeester van Breda, Paul Depla (PvdA). Met hem praat Janssen over zijn periode als wethouder in Nijmegen, over de verschillende burgemeesters die hij meemaakte in zijn Nijmeegse periodes, maar ook over onderwerpen als de Waalsprong, de Nevengeul, het prestigieuze bouwproject Flash Gordon en het Topsport- en Innovatiepark. 

Dit gesprek is de eerste van een exclusieve reeks lange gesprekken met politici met een band met Nijmegen. Je kunt die gesprekken beluisteren voor slechts zes euro per maand. Elke maand verschijnt – naast de wekelijkse podcasts – minstens één zo’n lang gesprek met een politicus die iets met Nijmegen te maken heeft.

Dit gesprek helemaal luisteren? Ga naar iendepodcast.nl/petjeaf en kies daar voor ‘grote vrIENd van de show’.

==

fotografie: David van Haren

==

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de Ien, de podcast nieuwsbrief. Onder elke vijftiende inschrijver verloten we – in samenwerking met de webshop ilovenijmegen een origineel Nijmegen t-shirt. Surf naar iendepodcast.nl/nieuwsbrief om je in te schijven.

03-01-2022