119 — Zomerreeks: Jongeren in de politiek – JD vs. DWARS

wwv9le0w
NIJMEGEN – Fay Jansen van JD Gelderland, de jongerenorganisatie van D66, en Job van Hussen van DWARS, de jongerentak van GroenLinks, zijn te gast in de zomerreeks van Ien, de podcast.

Politieke jongerenorganisaties zijn vaak de kweekvijvers voor politiek talent. Daar komen de politici van de toekomst tot wasdom. Deze zomer komt Ien, de podcast met een minireeks waarin politiek geëngageerde jongeren aan het woord komen.

In aflevering 3 praten Fay Jansen en Job van Hussen met elkaar over de Nijmeegse coalitieakkoord. Hoe kijken deze jongeren naar het eerste jaar van de zittende coalitie? Herkennen zij zich in de besluiten en wat missen zij?

Aflevering 1 – Zomerreeks: Jongeren in de politiek – SP Jongeren vs. JOVD

Aflevering 2 – Zomerreeks: Jongeren in de politiek – Pink! vs. CDJA

foto: David van Haren

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door donaties van luisteraars. Wil jij vriend van de show worden, surf dan naar iendepodcast.nl/petjeaf

Sponsoring of adverteren is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar adverteren@iendepodcast.nl en we nemen contact met je op.

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de wekelijkse mail van Ien, de podcast via iendepodcast.nl/mailing.

24-08-2023