118 — Zomerreeks: Jongeren in de politiek – Pink! vs. CDJA

wwv9le0w
NIJMEGEN – Nicole Dick van Pink!, de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren en Joost Langhout van het CDJA, de jongerentak van het zijn te gast in de zomerreeks met jongeren in de politiek.

Politieke jongerenorganisaties zijn vaak de kweekvijvers voor politiek talent. Daar komen de politici van de toekomst tot wasdom. Deze zomer komt Ien, de podcast met een minireeks waarin politiek geëngageerde jongeren aan het woord komen.

In aflevering 2 praten Nicole Dick en Joost Langhout met elkaar over de Nijmeegse coalitieakkoord. Hoe kijken deze jongeren naar het eerste jaar van de zittende coalitie? Herkennen zij zich in de besluiten en wat missen zij?

Vorige week: aflevering 1 met Noah Vetter van de SP Jongeren) en Paul Thöni van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD.

Over twee weken: aflevering 3 met Fay Jansen JD, de jongerenorganisatie van D66 en Job van Hussen van DWARS, de GroenLinks-jongeren.

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door donaties van luisteraars. Wil jij vriend van de show worden, surf dan naar iendepodcast.nl/petjeaf

Sponsoring of adverteren is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar adverteren@iendepodcast.nl en we nemen contact met je op.

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de wekelijkse mail van Ien, de podcast via iendepodcast.nl/mailing.

17-08-2023