116 — Zomerreeks: Jongeren in de politiek – SP Jongeren vs. JOVD

wwv9le0w

NIJMEGEN – Noah Vetter (SP Jongeren) en Paul Thöni (JOVD) zijn de eerste gasten in de zomerreeks met jongeren in de politiek. Politieke jongerenorganisaties zijn vaak de kweekvijvers voor politiek talent. Daar komen de politici van de toekomst tot wasdom. Deze zomer komt Ien, de podcast met een minireeks waarin politiek geëngageerde jongeren aan het woord komen.

In aflevering 1 praten Noah Vetter Paul Thöni met elkaar over de Nijmeegse coalitieakkoord. Hoe kijken deze jongeren naar het eerste jaar van de zittende coalitie? Herkennen zij zich in de besluiten en wat missen zij?

Over twee weken: aflevering 2 met Joost Langhout namens het CDJA, de jongerenorganisatie van het CDA en Nicole Dick namens Pink!, de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren.

Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door donaties van luisteraars. Wil jij vriend van de show worden, surf dan naar iendepodcast.nl/petjeaf

Sponsoring of adverteren is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar adverteren@iendepodcast.nl en we nemen contact met je op.

Wil je altijd op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de wekelijkse mail van Ien, de podcast via iendepodcast.nl/mailing.

03-08-2023