138 — Ien, de podcast Jaaroverzicht 2023 — met Stijn Verbruggen

wwv9le0w

NIJMEGEN – Ien, de podcast blikt op de valreep nog één keer terug op het politieke jaar 2023. Het jaar van asfaltfabriek APN en de beoogde overname van het Goffertstadion door NEC. Het jaar van de ontwikkeling van Winkelsteeg en een enorme bouwopgave. Maar ook het jaar van een zeer succesvolle editie van Serious Request op de Grote Markt in Nijmegen.

Speciale gast in deze aflevering is oud-raadslid voor de PvdA Stijn Verbruggen, die in 2010 al eens probeerde om het Glazen Huis een plekje in Nijmegen te geven. Met Verbruggen, momenteel lobbyist voor Jeugdzorg Nederland, blikt presentator Raymond Janssen terug op 2023, maar natuurlijk ook de Nijmeegse jaren van Verbruggen. Want hoe kijkt hij naar de bestuurscultuur in Nijmegen of naar de samenwerking tussen zijn partij en GroenLinks, die in Nijmegen maar niet wil lukken?

NEC

Ook Verbruggens favoriete onderwerp jeugdzorg komt uiteraard ter sprake, net als een onderwerp waar hij zijn hart ook aan heeft verpand: NEC. Hoe kijkt Verbruggen als supporter van de club én buurman van het Goffertstadion naar de plannen van NEC om het stadion grondig onder handen te nemen?

Dat en meer in de laatste editie van Ien, de podcast van 2023.

foto: David van Haren

Wil jij onze podcast steunen?

Word dan "Vriend van de Show!" 🎙️ Als vriend draag je bij aan de groei en kwaliteit van onze podcast. Jouw steun motiveert ons om door te gaan en nieuwe afleveringen te blijven produceren.

👉 ⁠Klik hier!⁠

Elke bijdrage is waardevol en wordt zeer gewaardeerd. Dank je wel voor je steun! 🙌

28-12-2023